Zakoupení notebooku do školy

Milí přátelé a podporovatelé Nadačního fondu,

rádi bychom vám připomněli pozoruhodný příběh Jakuba, který nám ukazuje sílu lidské vůle, odhodlání a solidarity. Jakubova cesta byla nesmírně obtížná a plná výzev, ale díky vaší podpoře a pomoci se mu podařilo dosáhnout neuvěřitelných výsledků.

Jakub je syn válečného veterána prap. Ing. Tomáše Jelínka, který v letě roku 1996 nastoupil k 43. Výsadkovému praporu v Chrudimi, kde v různých funkcích působil 11let, zúčastnil se několika zahraničních operací a nasazení na území republiky v rámci IZS, poté ze zdravotních důvodů změnil útvar a dalších 10let působil v různých funkcích u 141. zpr a 14. pluku logistické podpory v Pardubicích.

Jakubův příběh začal brzy ráno 2. října 2021, kdy byl brutálně napaden před autobusovou zastávkou a utrpěl vážné zranění hlavy. Byl převezen do nemocnice v kritickém stavu a podstoupil několik operací, které mu zachránily život. Byl na pokraji smrti, a jeho budoucnost byla nejistá.

Přes všechny tyto nepředstavitelné výzvy neztratil Jakub nikdy naději. Díky intenzivní rehabilitaci a podpoře od naší nadační organizace a hlavně od vás, našich milých dárců, začal znovu získávat kontrolu nad svým životem.

Nadační fond REGI BASE sehrál klíčovou roli v tomto procesu. Spolu s vašimi příspěvky jsme zajistili Jakubovi nezbytnou péči, rehabilitaci a speciální vybavení. Konkrétně jsme mu umožnili získat přístup ke kvalitní fyzioterapii, která byla pro jeho zotavení klíčová.

Díky vaší podpoře a díky činnosti REGIBASE jsme dokázali:

1. Zabezpečit Jakubovi sbírku pro zajištění mimořádných nákladů během jeho pobytu v nemocnici, kde s ním po celou dobu byla jeho maminka.

2. Zajistit umístění na speciální intenzivní rehabilitaci, která mu pomohla obnovit část své pohybové schopnosti.

3. Podpořit Jakuba a jeho rodinu během obtížného období psychického stresu a nejistoty.

4. Zajištění nového elektrického vozíku, příspěvek na zakoupení speciálně upraveného vozidla, zapůjčení nejmodernějších telerehabilitačních pomůcek pro tzv. distanční rehabilitaci.

5. Zakoupení moderního notebooku, který potřebuje do školy kam se po téměř 2 letech vrátil a pokračuje ve studiu.

Díky těmto krokům se Jakubova situace začala postupně zlepšovat. Nyní, v září 2023, se Jakub vrátil do školy a připravuje se na složení maturity. Má naději na úspěšný návrat do normálního života a možnost uplatnit se v oboru silniční dopravy.

Chtěli bychom vám všem vyjádřit hlubokou vděčnost za vaši velkorysou podporu a za to, že jste umožnili konkrétní kroky k Jakubovu uzdravení a obnovení jeho života. Vaše příspěvky a láska posunuly Jakuba a jeho rodinu na cestě k novému začátku. Jakubův příběh nás inspiruje a připomíná nám, že společně můžeme udělat pozitivní změny ve světě.

Pomáháme těm, kteří za nás sloužili.

🇨🇿
⚔️

www.pomocprojakuba.cz

SDÍLET:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram

AKTUALITY NADAČNÍHO FONDU REGI BASE I.

Další články

Lukášek trpí vadou zoubků

Úsměv – zdánlivá drobnost, která bourá bariéry, léčí duši a pomáhá překonávat nejednu těžkou situaci. A právě proto jsme se rozhodli podpořit kpt. Pavlu Jakoubkovou

DEN VÁLEČNÝCH VETERÁNŮ

V tento den si připomínáme odvahu a obětavost našich válečných hrdinů. Tito stateční muži a ženy bojovali za naši svobodu a mír, často s obrovskými

Speciální židle do koupelny

Nedávno jsme díky vaší pomoci pořídili Simoně, dceři válečného veterána Josefa Mikeše, která od narození trpí dětskou mozkovou obrnou, speciální židle do koupelny. Pojďme se

Zakoupení notebooku do školy

Milí přátelé a podporovatelé Nadačního fondu, rádi bychom vám připomněli pozoruhodný příběh Jakuba, který nám ukazuje sílu lidské vůle, odhodlání a solidarity. Jakubova cesta byla