Prohlášení: REGI Base je apolitickou organizací

Vážení přátelé a příznivci REGI Base,

v poslední době dostáváme dotazy, proč REGI Base vstupuje do politiky,  jak bude ovlivňovat politickou scénu a hlavně jaké politické uskupení či politickou stranu bude podporovat.

Cítíme potřebu uvést vše na pravou míru. Nadační fond REGI Base je od svého vzniku apolitickou organizací bez sebemenší ambice vstupovat do politiky či podporovat jakýkoli politický subjekt. Na našem statusu quo nemáme důvod nic měnit.

Dotazy byly patrně vyvolány oznámením v médiích o politickém angažmá některých válečných veteránů, kteří spolupracovali s REGI Base. Jedná se ale o čistě soukromé ambice jednotlivců, kteří se rozhodli vstoupit do veřejné politiky. Tyto aktivity však REGI Base nemůže ani nechce komentovat a ovlivňovat, nemá s nimi nic společného.

REGI Base může veteránům – politikům jen popřát rozvahu a úspěch v jejich nové kariéře. Věříme, že dobře předem zvážili, jaké ideály budou hájit, koho budou veřejně podporovat a v čích barvách ponesou svůj díl zodpovědnosti za správu věcí veřejných.

Děkujeme za pochopení.

Share on whatsapp
Share on telegram

AKTUALITY NADAČNÍHO FONDU REGI BASE I.